Börjar:
Slutar:
Plats:
Ljusgården, Drottninggatan 33, Stockholm
Ort:
Stockholm

Tillsammans med ledande experter och aktörer från relevanta sektorer kommer vi under dagen att "brainstorma" fram olika lösningar på utmaningar och undersöka hur vi kan få dem att bli verklighet. Det kanske finns fler som har funderat på samma sak? Passa på att registrera dig idag så hamnar din idé i fokus när vi sätter agendan!

Workshoppen ingår i projektet Idéverkstad Innovationslabb med målet att skapa tätare relationer mellan aktörer som på olika sätt arbetar med samhällsbyggnad samt mellan aktörer och medborgare. Detta för att bädda för en snabbare, billigare och mer hållbar utveckling. Fokus ligger framförallt på att undersöka och utveckla digitaliseringens möjligheter att snabba på processen för samhällsbyggnad. Helt enkelt, vi vill tillsammans med dig skapa en smartare och mer hållbar stad.

Sustainable Innovation anordnar workshopen tillsammans med Urban ICT Arena, Lantmäteriet och KTH. Läs mer

Workshoppen hålls i ett Open Space-liknande format. Den som har ett område eller idé "pitchar" den inför deltagarna och när alla idéer presenterats väljer man den grupp vars idé man vill vara med och diskutera. Man får gärna delta även utan idé och problemställning. Idéerna får sedan ”tävla” om 100 000 kronor vardera för vidare utveckling - fyra stycken goda idéer kommer att få medel.

Varmt välkommen!

Läs mer om projektet och anmäl dig till workshoppen

Uppdaterad den