Den 15 februari öppnade Innovationsidén nu kan du se en film om utlysningen och coachningen av projektidéer.

Se filmen

I filmen berättar Olle Samuelson och Michael Strömgren på Smart Built Environment om hur, och för vad, du kan söka medel. Projektledarna Anna Lindqvist Land, IQ Samhällsbyggnad och Mårten Lindström berättar om möjligheterna till coachning av projektidéer.

Mer om Innovationsidén och coaching

Läs utlysningstexten på Formas webbplats:

Om Innovationsidén och coaching

Utlysningen Innovationsidén hålls två gånger om året. I vår är utlysningen öppen 15 februari till 2 april kl. 14.00. I utlysningen kan du kan söka medel för att arbeta vidare med tidigare utvecklade idéer som har behov av tester i mindre skala inför implementering och/eller uppskalning i daglig verksamhet.

Målgruppen för utlysningen är små och medelstora företag och kommuner. Även större organisationer kan söka medel, men av ansökan bör då tydligt framgå hur små och medelstora företag respektive små och medelstora kommuner kan dra nytta av resultaten.

Vi erbjuder coachning till dig som vill skicka in en ansökan i Innovationsidén. Här kan du pröva din projektidé och få stöd av våra erfarna coacher. Läs mer om möjligheten till coachning nedan, eller var med på vårt webbinarium.

Uppdaterad den