Arrangörernas loggor

Bygg kompetens – En säker arbetsmiljö för alla

Hur vet du att din arbetsplats är en säker miljö för dig och dina kollegor? Trygghet handlar både om att undvika olyckor och att ge alla samma förutsättningar på arbetsplatsen. Här möter du projektresultat som hanterar säkerhet.

En trygg arbetsmiljö handlar om att minimera risken för skador och att kunna ge snabb hjälp om olyckan är framme. Här kan vi bland annat ta hjälp av nya tekniska lösningar. Det handlar också om att se över rådande arbetsklimat och att utveckla det så att alla har samma förutsättningar att må bra och utvecklas på arbetsplatsen. I filmen lyfter vi projektresultat som hanterar säker arbetsmiljö.

Program

Moderator: Anneli Kouthoofd, vd SBUF

Bygg kompetens – vi utvecklar en hållbar samhällsbyggnadssektor

SBUF (Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond), Smart Built Environment och InfraSweden2030 satsar tillsammans på att sprida resultat för att öka kompetensen i sektorn. Det görs som en serie webbinarier för dig som vill utveckla ditt, och din organisations, sätt att arbeta. Det är kostnadsfritt att delta och du får gärna bjuda in dina kollegor. Vi spelar in alla tillfällen och du kan se våra webbinarium som film i efterhand.