Börjar:
Slutar:
Plats:
Hilton Slussen, Stockholm

Det händer mer inom digitaliseringen av samhällsbyggandet än någonsin tidigare. Alla satsar och politiker, myndigheter, organisationer och företag arbetar tillsammans för att få saker att hända och driver på utvecklingen. Det här gäller även för BIM. På konferensen ”Utblick med BIM Alliance” lyfter vi fram nya exempel på vad som händer här och nu och blickar framåt mot horisonten. Hur hänger vi med i utvecklingen och hur kan vi lära av dem som ligger steget före?

Till konferensen och anmälan!

Huvudtalare


Ola Serneke

Ola Serneke är grundare, VD och koncernchef för Serneke Group AB. Ola är byggentreprenören som på 15 år byggt sin koncern till att bli en av landets största i branschen. Med visionära idéer, nytänkande och ifrågasättande driver han på en förändring av branschen genom såväl banbrytande byggprojekt som sin syn på samhällsbyggnadsfrågor.


Charlotte Brogren

Charlotte Brogren är Teknologichef hos Alimak Group där hon ansvarar för teknologi, innovation, produktutveckling och för företagets leveranser över hela världen. Charlotte har som tidigare generaldirektör för Vinnova varit med och utvecklat Sveriges innovationssystem. Charlotte har tidigare arbetat med forskning och utveckling på ledande positioner.


Göran Lindsjö

AI-experten Göran Lindsjö har en lång erfarenhet av ledning inom näringslivet och offentlig förvaltning, där han arbetat med större förändringsprojekt. Görans främsta specialitet är artificiell intelligens (AI) där han ofta är anlitad som rådgivare inom strategiska frågor. Han är också en anlitad föreläsare och inspiratör på seminarier, konferenser och universitet både i Sverige och internationellt.


BIM Alliance är en sektorsdriven ideell förening som arbetar för bättre samhällsbyggande med hjälp av BIM - digital strukturerad informationshantering. Genom BIM kan obrutna informationsflöden skapas i samhällsbyggandets processer och samhällsbyggnadssektorn effektiviseras betydligt.

Uppdaterad den