Börjar:
Slutar:
Plats:
Drottninggatan 33, Stockholm. Lokal: Ljusgården
Workshop om nya affärsmodeller

Den femte utlysningen inom Smart Built Environment har fokus på affärsmodeller, risker och incitament. Vi ser gärna företag som sökande men välkomna också andra sökandegrupper som kan titta på nya processer, roller, mervärden och värdekedjor. Utlysningen öppnar den 9 mars och är den sista planerade inom den nuvarande programperioden.

Program

07.30 Frukostmingel 08.00 Smart Built Environment, Kristina Gabrielii 08.15 Utlysning 5, Kristina Gabrielii 08.35 Formas och de strategiska innovationsprogrammen, Katarina Buhr, Formas 08.50 Frågor 09.00 Paus med kaffe och frukt 09.30 Digital transformation, Karoliina Callavik och Johanna Holmberg, Cobel. 10.30 Avslut

Seminariet är också ett tillfälle för dig som är intresserad av syftet med Smart Built Environment och hur vi arbetar. Du får en kort dragning om hur vi jobbar och kopplingen till de övriga strategiska innovationsprogrammen (SIP).

”Leda digital transformation” ingår som ett projekt inom det strategiska området Kunskapslyftet i Smart Built Environment. Vi bjuder på en inspirationsföreläsning med av Karoliina Callavik och Johanna Holmberg från Cobel, som leder projektet.

Digital transformation – språngbrädan för ökat affärsvärde och konkurrenskraft!

Om du tycker den digitala utvecklingen gått snabbt det senaste decenniet, vänta till nästa årtionde - det kommer gå ändå fortare. Den digitala revolutionen påverkar alla branscher inklusive samhällsbyggnadssektorn. Den som inte hänger med i förändringen riskerar att bli utbytt.

Karoliina Callavik och Johanna Holmberg från Cobel berättar om vikten av digital transformation och hur framgångsrika företag och organisationer genomför sina transformationer genom att utveckla nya affärsmodeller för ökad konkurrenskraft. Under föreläsningen får ta del av flera inspirerande exempel och får en checklista med steg om hur du framgångsrikt kommer vidare med den digitala agendan.

AnmälanAnge särskilda önskemål, allergi, specialkost, behov av hjälpmedel, övrigt
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.
Uppdaterad den